Széchenyi 2020 Széchenyi 2020
Széchenyi 2020 Széchenyi 2020

Széchenyi 2020

Mikro-, kis és középvállalkozások technológiai korszerűsítése
Hitelprogram keretében

A KEDVEZMÉNYEZETT NEVE: Szabó és Társa Vendéglátó és Kereskedelmi Kft.

A PROJEKT CÍME ÉS CÉLJA: MIKRO-, KIS ÉS KÖZÉPVÁLLALKOZÁSOK TECHNOLÓGIAI KORSZERŰSÍTÉSE CÉLÚ HITELPROGRAM, MELYNEK CÉLJA, A MIKRO- KIS- ÉS KÖZÉPVÁLLALKOZÁSOK LIKVID MŰKÖDÉSÉNEK ZAVARTALAN BIZTOSÍTÁSÁHOZ SZÜKSÉGES KÉSZLETBESZERZÉSEK, ILLETVE MŰKÖDÉSI KÖLTSÉGEK FINANSZÍROZÁSA.

PROJEKT AZONOSÍTÓSZÁMA: GINOP-8.3.5-18/B

SZERZŐDÉS SZÁMA: H-EKTG2/109763/2023/311759/001

HITEL ÖSSZEGE: 20.000.000.- Ft

Kamatmentes Újraindítási Gyorskölcsön Hitelprogram keretében

A KEDVEZMÉNYEZETT NEVE: Szabó és Társa Vendéglátó és Kereskedelmi Kft.

A PROJEKT CÍME ÉS CÉLJA: Kamatmentes Újraindítási Gyorskölcsön Hitelprogram keretében

„Állami támogatási intézkedésekre vonatkozó ideiglenes keret a gazdaságnak a jelenlegi COVID-19 járvánnyal összefüggésben való támogatása céljából”

„A finanszírozás a REACT-EU forrásból a Covid19 világjárványra adott uniós válasz részeként történik”

A PROJEKT AZONOSÍTÓSZÁMA: GINOP-9.1.1-21 Szerződések szám: H-EUGY1/096718/2022/311759/001

H-EUGY1/085142/2021/311759/001

VISSZATÉRÍTENDŐ TÁMOGATÁS ÖSSZEGE: 20.000.000,- Ft

Vendégtér átalakítás, konyhatechnológiai eszközök beszerzése

Kedvezményezett neve: Szabó és Társa Vendéglátó és Kereskedelmi Korlátolt felelősségű társaság

Projekt azonosító száma: GINOP-1.2.8-20-2020-03104

Projekt címe: Vendégtér átalakítás, konyhatechnológiai eszközök beszerzése a Szabó és Társa Kft-nél

Támogatás összege: 14 065 846 Ft

Támogatás mértéke: 70 %

Projekt tervezett befejezési dátuma: 2021.09.22.

Projekt tartalmának bemutatása

Vállalkozásunk az Európai Regionális Fejlesztési Alap és Magyarország költségvetési társfinanszírozásból nyert 14 065 846 Ft összegű támogatást, melyből konyhánk és éttermünk vendégtere lesz felújítva, konyhatechnológiai eszközök kerülnek beszerzése, valamint cégünk vállalati pénzügyi tanácsadást vesz igénybe.

Az átépítésnek és felújításnak köszönhetően éttermünk alkalmas lesz a legújabb trendek befogadására és használatára. A konyhatechnológiai eszközfejlesztéseknek köszönhetően jelentős mértékben fejlődik a készletgazdálkodásunk, tárolásunk, raktározásunk és a termelékenységünk. A vendégtér átalakítása során az italkiszolgáló pult is átépítésen megy keresztül és új kiszolgáló berendezések kerülnek beüzemelésre.

A termelékenység növelésével a munkavállalóink létszámát nem csak megtartani, hanem növelni is tudjuk.

Megújuló energiaforrást hasznosító technológiák alkalmazása, konyhatechnológiai eszközök beszerzése

Kedvezményezett neve: Szabó és Társa Vendéglátó és Kereskedelmi Korlátolt felelősségű társaság

Projekt azonosító száma: GINOP_PLUSZ-1.2.1-21-2021-03358

Fejlesztés tárgya, célja: Megújuló energiaforrást hasznosító technológiák alkalmazása, konyhatechnológiai eszközök beszerzése a Szabó és Társa Kft-nél.

Támogatás összege: 16 846 253 Ft

Projekt tényleges befejezési dátuma: 2023.10.25.

Projekt tartalmának bemutatása

Vállalkozásunk az Európai Regionális Fejlesztési Alap és hazai központi költségvetési előirányzatból nyert 16 846 253 Ft összegű feltételesen vissza nem térítendő támogatást.

A projekt keretén belül hőszivattyú és napelemes rendszer került kiépítésre, továbbá kis energia felhasználású vendéglátó ipari termelő gépek beszerzése történt meg. A hőszivattyút az étterem és a konyha melegvíz ellátásában, illetve az étterem fűtésében alkalmazzuk, míg a napelemekkel a hőszivattyú energia igényének nagy részét biztosítjuk. A projekt keretén belül az étterem tetőszerkezetének újjáépítése is megtörtént.

Napelemes rendszer: Beszerzésre és telepítésre került 30 db Vaillant Axitec AC-370MN/120V, 370 Wp monokristályos napelem, valamint a rendszer működéséhez szükséges 1 db Fronius Symo100M 10,0 kW inverter. A rendszer teljesítménye 11,1 kWp, várható éves termelés 9301 kWh.

Hőszivattyú: Beszerzésre került 2 db Vaillant aro Therm plus levegő-víz hőszivattyú, amelyek összes teljesítménye (17,9 kW x 2 db) 35,8 kW.

Ingatlan beruházásként a 250m2 tetőszerkezet újjáépítése történik meg.

Technológiai eszközként beszerzésre került 1 db Baszk Grill, melyen a különböző húsok, halak, zöldségek természetes módon való sütése, pirítása elvégezhető. A mai kor sütési módszereivel szemben feleleveníthetőek régi korok ízei, hagyományos étel állagok. A grillhez beszerzésre került tartozékként 2 db elektromos rostlap, amelyek igazán értékes részei a konyhai munkának. Az 1 db gázüzemű rostlapot gyors felmelegedési idő, és egyenletes hőeloszlás jellemzi. A felmelegedést követően egyenletesen süti át (vagy pirítja) a ráhelyezett ételeket. Az 1 db blokk munkalap megkönnyíti a pultsorok közötti munka végzést. Biztonságosan tárolhatóak a kész ételek, alapanyagok, a főzéshez sütéshez szükséges eszközök. A blokk munkalap megkönnyíti a pultsorok közötti munka végzést. Az 1 db készülék tartó hűtött pult egy nagyméretű előkészítő felületből, és az alsó hűtőtárolóból áll

A projekt keretében vállalati pénzügyi tanácsadást is igénybe vettünk, a hatékony munkavégzés érdekében.