Széchenyi 2020 Széchenyi 2020
Széchenyi 2020 Széchenyi 2020

Esküvők

ArrowAjánlat

Esküvők


Életünk legszebb- és legfontosabb érzése a szerelem.

Az esküvő pedig nem más, mint ennek az érzésnek a világgá kiáltása: Megtaláltam a Szerelmem és összekötöm vele az életemet! Van ennél szebb és örömtelibb érzés a világon?!

Éttermünkben cégünk alapítása óta vállalunk esküvőszervezést, számtalan esküvőt rendeztünk már, így kellő tudással és tapasztalattal garantáljuk, hogy mind az Ifjú Pár, mind a Vendégeik számára feledhetetlenné és tökéletessé tesszük a nagy napot!

Éttermünk 110 fő befogadására képes, kialakításával és környezetével mesebeli, romantikus, álom esküvői helyszínt teremt a pároknak. Tágas – fényes terme, kör alakú elrendezése, hatalmas, tóra- és hegyekre néző ablakai, az étteremben használt székeinkhez varratott székszoknyák és asztalterítők, mind a tökéletes esküvői helyszín alappillérei.

Mindemellett lehetőség van a polgári ceremónia kertben történő lebonyolítására is, melyet a szálloda gyönyörű, parkosított kertjében kialakított, félkör alakú teraszon tudunk megrendezni. A teraszunk a Hámori-tóra és a bükki hegyekre néz, így életük legszebb pillanatában lenyűgöző látvány tárul majd Önök elé!

Első pillanattól kezdve segítünk Önöknek a lebonyolításban, legyen az a színek kiválasztása, a teljes dekoráció, s természetesen az esküvői menü összeállítása! A sok éves vendéglátó- és rendezvényszervező tapasztalatunknak köszönhetően, számos esküvői menüt kínálunk, melyek közül igényeik és elképzeléseik szerint választhatnak. Helyszínünkből adódóan a Hámori-tó, a Lillafüredi vízesés, a szomszédos Palotaszálló és a Függőkert remek helyszínei lehetnek kreatív esküvői fotóik elkészítésének.

Minden esetben előzetes személyes megbeszélést, egyeztetést és helyszínbejárást ajánlunk, igényeik legmagasabb szintű teljesítése érdekében!Ajánlatkérés rendezvényszervezésre Ajánlatkérés rendezvényszervezésre
Online asztalfoglalás Online asztalfoglalás

Esküvők