Esküvők

AJÁNLATKÉRÉS RENDEZVÉNYRE

Életünk legszebb- és legfontosabb érzése a szerelem. Az esküvő pedig nem más, mint ennek az érzésnek a világgá kiáltása: Megtaláltam a Szerelmem és összekötöm vele az életemet! Van ennél szebb és örömtelibb érzés a világon?!

Éttermünkben cégünk alapítása óta vállalunk esküvőszervezést, számtalan esküvőt rendeztünk már, így kellő tudással és tapasztalattal garantáljuk, hogy mind az Ifjú Pár, mind a Vendégeik számára feledhetetlenné és tökéletessé tesszük a nagy napot!

Éttermünk 110 fő befogadására képes, kialakításával és környezetével mesebeli, romantikus, álom esküvői helyszínt teremt a pároknak. Tágas – fényes terme, kör alakú elrendezése, hatalmas, tóra- és hegyekre néző ablakai, az étteremben használt székeinkhez varratott székszoknyák és asztalterítők, mind a tökéletes esküvői helyszín alappillérei.

Mindemellett lehetőség van a polgári ceremónia kertben történő lebonyolítására is, melyet a szálloda gyönyörű, parkosított kertjében kialakított, félkör alakú teraszon tudunk megrendezni. A teraszunk a Hámori-tóra és a bükki hegyekre néz, így életük legszebb pillanatában lenyűgöző látvány tárul majd Önök elé!

Első pillanattól kezdve segítünk Önöknek a lebonyolításban, legyen az a színek kiválasztása, a teljes dekoráció, s természetesen az esküvői menü összeállítása! A sok éves vendéglátó- és rendezvényszervező tapasztalatunknak köszönhetően, számos esküvői menüt kínálunk, melyek közül igényeik és elképzeléseik szerint választhatnak. Helyszínünkből adódóan a Hámori-tó, a Lillafüredi vízesés, a szomszédos Palotaszálló és a Függőkert remek helyszínei lehetnek kreatív esküvői fotóik elkészítésének.

Minden esetben előzetes személyes megbeszélést, egyeztetést és helyszínbejárást ajánlunk, igényeik legmagasabb szintű teljesítése érdekében!

SZOBÁINK ÉS SZOLGÁLTATÁSAINK

Deluxe szoba

Szobaszerviz
Légkondícionáló

Ingyenes WIFI
Minibár

Parkolás
Televízió

Superior szoba

Szobaszerviz
Légkondícionáló

Ingyenes WIFI
Minibár

Parkolás
Televízió

Standard szoba

Szobaszerviz
Légkondícionáló

Ingyenes WIFI
Minibár

Parkolás
Televízió

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Széchenyi 2020